Vellykket sommerarrangement hos Loe Bodø Betong AS

Loe Bodø Betong AS inviterte 16. juni til sommerarrangement med faglig innhold, demonstrasjon av produkter og grilling.

Loe Bodø Betong AS sitt sommerarrangement ble arrangert for andre gang og vi takker alle besøkende som tok turen.

Vi setter opp en liten utstilling i lokalene til Loe Bodø Betong AS , har en gjennomgang av siste nytt og viser frem produkter. Per Martin Pettersen hos Furnes Jernstøperi AS har også stilt opp begge gangene med gategods og en flott utstilling.

Basal Aqua-Safe vannkum, Permakum og varige tette igT-kummer

– For oss er det viktig at vi får vist frem nye produkter og tjenester til både entreprenører, kommuner og konsulenter. Vi synes det er hyggelig å gjøre dette på en effektiv og uformell måte og sommer arrangementet til Loe Bodø Betong AS har begge gangene vi har arrangert dette vært en suksess. Vi satser absolutt på gjentakelse, forteller markedsleder i Loe Rørprodukter AS Jon Arild Holte.

Alaa Yousef, Robin Andreassen og Jon Arild Holte klare for å ta imot besøkende

Denne gangen var det fokus på ferdig skrudde og dokumenterte Basal Aqua-Safe vannkummer, Permakum – det nye permeable infiltrasjonssandfanget, og våre igT-kummer som garanteres helt tette.

Basal Aqua-Safe treffer markedet i Bodø

Loe Bodø Betong AS leverer stort sett kun Aqua-Safe kummer ut til kundene sine, og Robin var engasjert og svarte på mange spørsmål fra besøkende.

Bilde over og under: Robin forklarer og svarer på spørsmål

Aqua-Safe kummer leveres ferdig skrudd, komplett montert, med full dokumentasjon på monteringen. På anlegg er det bare for Entreprenøren og koble til rørene. En Aqua-Safe vannkum leveres fra Loe Bodø Betong AS forseglet og merket slik som bildet under viser.

Permakummen – Det nye infiltrasjonssandfanget

Permakummen er bygget opp av 2 stk 1000 x 500 kumringer som hver garantert lekker 10 l/s. Permakummen både infiltrerer, fordrøyer og holder tilbake forurensa partikler.

Markedsleder Jon Arild Holte presenterte Permakummen for deltakerne.

Se video av hvordan en Permeabel kumring som lekker på videoen under.

Varig tette igT-kummer

Ved høy grunnvannstand og behov for helt tett vannkum er det igT-kummen som må benyttes. Vi viste frem kummen for alle deltakerne. Både overvann- , spillvann- og vannkummer kan leveres som igT-kummer. Kummene har innstøpt pakning, de er tetthetsprøvd, har større godstykkelser , mer armering og garanteres tette.

Aqua-Safe vannkummen som ble vist frem var også en igT-kum.

Loe Bodø Betong AS takker alle deltakere for besøket.

Vi ønsker alle en god sommer og velkommen igjen.