Vellykka dager på Park og Anleggsmessen

Vi er godt fornøyd med stand og besøkende

Loe Rørprodukter deltok i år på Park og Anleggsmessen, Norges ledende fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. Messen gikk av stabelen 24-25 november og vi sier oss godt fornøyd med antall besøkende og oppmerksomheten rundt standen vår.

Gikk du glipp av oss på messen se den fine standen på videoen under:

Fokus på Sagamur og Permakum

Messens målgruppe er beslutningstakere i stat og kommunalteknisk virksomhet, anleggsgartnere og private bedrifter som arbeider innenfor grønn sektor. Fra vårt sortiment var det derfor naturlig å sette spesielt fokus på Sagamur og Permakum som burde treffe denne målgruppen. Vi hadde også med et utvalg av Spikma kantstein.

Sagamur vakte interesse

Roar Olsen fra Midt-Norsk Betong Verdal var på plass og ga alle interesserte info om Sagamuren. Sagamur viser seg å være et prismessig konkurransedyktig alternativ og ikke minst en per mur med naturtro og vakkert uttrykk. Med alminnelige løfteanker er muren også tilpasset montering med maskin og lett å stable. Mange besøkende hadde ikke sett denne muren før, og tok med seg nyttig info hjem.

Roar Olsen i prat med interesserte besøkende

Permakum – Sandfanget som lekker

Vi opplever at VA markedet er svært åpne for nye innspill og produkter innenfor overvannshåndtering. Dette stemmer også for de besøkende på Park og anleggsmessen. Permakummen består av kumringer som er støpt permeable. Vi garanterer for at hver permeabel ring lekker minst 10l/s. Settes de permeable ringene inn som et del av et sandfang får man et helt nytt konsept for infiltrasjonssandfang. Permakummen lekker mer en nok og mange besøkende var imponert og interessert. Jon Arild Holte fra Loe Rørprodukter var ansvarlig for Permakummen på standen vår .

Jon Arild Holte fra Loe forklarer hvordan Permakum virker.

Se demovideo av hvordan de permeable ringene lekker

Demo av Permakum hos Loe Rørprodukter

Les om Permakum ute på anlegg

Last ned produktark fra Basal

Avdeling Lillestrøm viste frem et utvalg av spikma kantstein

Atle Thune Larsen som jobber med salg og prosjekt fra vår avdeling på Lillestrøm håndterer også vårt sortiment av Spikma kantstein og viste et utvalg av disse frem på messen.

Atle svarte for alle spørsmål om Spikma kantstein på messen.

Se Loe sitt sortiment av Spikma kantstein