Sagamur – et vakkert, naturtro og stødig valg

Loe har gleden av å kunne tilby Sagamur.

Saga-blokk støttemur består av betongelementer med et naturtro frontpanel.

Mer enn 50 ulike støpeformer gir et vakkert og variert spill i fasaden på støttemuren.

Sagamur er enkel å bygge, og et prisgunstig alternativ

Sagamur er enkel å bygge, og et prisgunstig alternativ når du vil løfte opp høydeforskjeller og utnytte uterommet. Sagamur blir benyttet til å skape alt fra høye og estetiske støttemurer, vakre hagerom til kreative gårdsplasser. Som tradisjonell barriere for tilbakefylling i innkjørsler, veier og øvrige anlegg er sagamur det stødige og vakre alternativet.

Vakre hagerom

Stødige støttemurer med naturtro uttrykk

Sagamur er egenutviklet av Midt-Norsk Betong Verdal

Roar Olsen i Midt-Norsk Betong står bak Sagamuren.

– Entreprenørene har virkelig fått øynene opp for produktet vårt forteller Roar. Det blir flotte murer og monteringen går veldig bra. Blokkene som blir montert med maskiner gir god HMS på byggeplassen og maskinetreprenørene kommer med gode tilbakemeldinger. Vi har jobbet mye med utviklingen av blokkene og står idag med et utvalg blokker som egner seg til mange formål . Etterspørselen er det ikke noe å si på, ei heller produksjonskapasiteten. Vi tørrstøper våre blokker noe som gir oss gir oss mye større produksjonskapasitet sammenliknet med alternativene på markedet. Totalt produserer vi ca. 15 000 stein i året, og vi har kapasitet til mer avslutter Roar.

Roar Olsen og Midt-Norsk Betong Verdal står bak Sagamuren.

Snakker man med Roar er det ikke vanskelig å høre at han med god grunn er stolt av Sagamuren.

Teknisk informasjon

Sagablokka som er utgangspunktet for Sagamuren har målene 120 x 40 x 60 cm (L x H x B). Det leveres ut fra den et komplett spekter, som består av hel-, halv-, hjørne- og toppstein. Se alle varianter under.

Montering

Sagamur er utstyrt med løfteanker for montering med maskin. Sagamur kan monteres vertikalt eller med ca fire centimeter trapping per skift. Med sagamur sitt unike låsesystem sørger man for sikker og enkel montering både av rett og skrå vegg. Låsesteinen er den samme i begge disse murene,
og for å få skrå mur legges steinen på tvers av murens retning.

Komplett monteringsveiledning

Monteringsveiledningen for Sagamur

Les mer …

Kontakt oss

Alle våre avdelinger kan ta imot forespørsler på Sagamur. Vi bistår også gjerne entreprenører i planleggingsfasen.