VA- messene 2023

Med gode besøkstall og mange interesserte besøkende på Basal sin stand er vi svært fornøyd med årets deltakelse på VA messene.

Kristiansand, Bergen, Oslo og Trondheim

Fra 7. – 16. mars 2023 reiste Basal sammen med Norges ledende VA-leverandører ut til fire norske byer for å møte interessenter og vise frem siste nytt på markedet. Messen besøkte Kristiansand, Bergen, Oslo og Trondheim.

Det var tydelig at gjestene satt pris på at en samlet bransje stiller opp med VA fagmesse. At arrangementet flytter fra by til by slik at reiseveien for besøkende blir kort er en styrke, og bidro nok til at det ble en god bredde blant de besøkende. Vi hadde gode samtaler med mange lokale entreprenører, kommunalt ansatte og konsulenter.

Temaene Basal Aqua-Safe vannkum, Basal Briljant treffer markedet

Basal-standen viste frem Basal Briljant, Basal Aqua-Safe vannkum, vårt miljøfokus med VARIG-betongrør og hvordan spare penger og miljøet med rett bruk av omfyllingsmasser. Vi traff bra med våre temavalg, og Basal hadde lagt ned en stor jobb med en stand som presenterte temaene bra. Det er noe annet når besøkende får se fysiske produkter og løsninger. For Loe ,som var representert sammen med Basal i Oslo og Trondheim, må vi si oss veldig fornøyd med en flott og godt besøkt stand.

Et lite blikk inn på Basal standen under VA- messene 2023

Fikk du ikke besøkt VA messene i år? Under får du et lite blikk inn på Basal standen

Sogge Johnsen, Administrerende direktør i Basal, var på plass i Oslo og veileda besøkende gjennom standen på engasjerende vis!
Til venstre Morten Landro i Loe, og lengst til høyre Terje Reiersen
i Basal med besøkende på arrangementet i Trondheim.

Basal AquaSafe-vannkum

Den fabrikkmonterte suksessen sikrer kvaliteten på vannkumleveransene. Leveres komplett,tredjepartsgodkjent, ferdigskrudd og med garanti. En trygg, sikker og lønnsom vannkumlevereanse.

Basal Aqua-Safe vannkummer leveres med dokumentasjon som gir både entreprenør og sluttbruker trygghet. Kummen var et blikkfang på messen og vi hadde mange interesserte innom for en god prat.

Basal Briljant

Basal Briljant er den skreddersydde renneløpskummen. En fremtidsrettet løsning som benyttes på veldig mange norsk VA-anlegg. Briljant leveres nå også med mulighet for strekkfast rørtilkopling for PE SDR17 fra 180-355.

Anders Martinsen fra Loe viser frem Briljant på arrangementet i Oslo. Den nye strekkfaste løsningen for tilkopling av PE til Briljant sikrer tett og fast forbindelse til kummen.

Miljø

Basal lanserer ny miljøgunstig betongresept som kalles VARIG for kummer og rør i betong. Vær bevisst på hvordan man kan spare miljøet ved optimal bruk av omfyllingsmasser. Spar penger og miljøet, følg Basal leggeanvisning ved legging av betongrør.

Grøftesnittet som viste rør med omfyllingsmasser i henhold til leggeanvisningen for betongrør var nyttig info for mange besøkende. Ikke alle er bevisst på at betongrør kan omfylles med så grove masser.