Velg bransjens sikreste vannkum – så har du ditt på det tørre

Det er ikke lett å se, men det er stor forskjell på vannkummer. Rørinspeksjon Norge hevder at det er lekkasje i 50% av nye vannkummer, noe som får konsekvenser både sikkerhetsmessig og økonomisk.
Basal har tatt grep om problemet og løsningen heter Aqua-Safe.

Loe Rørprodukter AS leverer Aqua-Safe som er en ferdigmontert vannkum som er garantert trygg og sikker.

– Sånn at du kan ha ditt på det tørre.

Setter standarden for fremtiden

Aqua-Safe er en ferdigmontert vannkum som er skrudd sammen innendørs av sertifiserte eksperter. Aqua-Safe er godkjent av uavhengig tredjepart og leveres med garanti mot lekkasje. Det er rett og slett en ny generasjon vannkummer.

Aqua-Safe leverer både når det gjelder HMS og økonomi. Vannkummen er trygg å gå ned i, ingen deler mangler og du får dokumentasjon på alt som er levert.

Hver dag kan du være sikker på at ikke en dråpe finner veien ut, uansett hvor lenge kummen har ligget i bakken. Hvis du lurer på om vannkummen holder mål, se etter AQUA-SAFE-merket. Da har du ditt på det tørre.

Eksamen i vannkum

Basal Aqua-Safe vannkum monteres innendørs i tilrettelagte lokaler og kun av sertifiserte fagfolk. Våre spesialister har tatt eksamen i å montere vannkum, noe som betyr at de har blitt drillet i korrekt utførelse.
Dette er et fag vi legger vår stolthet i; her brukes det alltid riktig pakning og riktig moment, ingen skrur til for lite eller for mye. Konsoll og armatur er kontrollert og selvsagt fri for epoksy-skader. Etter montering gjennomføres kvalitetskontroll, der det kontrolleres at alle punkter på sjekklisten er utført. At vannkummen skrus sammen innendørs, og ikke på grøftekanten, betyr at arbeidsforholdene er optimale og kummen er helt ren og komplett når den leveres.

Godkjent av uavhengig tredjepart

Aqua-Safe-kummene er godkjent av uavhengig tredjepart og leveres direkte på grøftekanten

– med garanti mot lekkasje.

Etter at vannkummen er produsert i henhold til Basals standard, tilfredsstiller den alle krav til styrke og kvalitet. For entreprenør og byggherre er det en trygghet å få dokumentasjon på en kvalitetssikret leveranse – og de trenger kun å forholde seg til én leverandør. Dette gir en effektiv byggeprosess og en oversiktlig økonomi med alt på én faktura.

For entreprenør og byggherre er det en trygghet å få dokumentasjon på en kvalitetssikret leveranse

Hva sier markedet?

Se video der Basal besøker Nobi sin Aqua-Safe avdeling