Nye Betongfagarbeidere hos Loe Rørprodukter i Hokksund

Vi ønsker å gratulerer våre ansatte som har bestått fagprøven som Betongfagarbeidere!

Våre nye Betongfagarbeidere har lang fartstid hos Loe og er store ressurser i produksjonen. Det er gledelig at de også ønsker å formalisere sin kompetanse som betongfagarbeidere. De har lagt ned en betydelig innsats for dette med å bestå fagprøvene. Det er et sterkt ønske for Loe at vi har kompetente medarbeidere. Kompetanse hever kvaliteten.

Giedrius Kondrotas

Giedrius har jobbet hos Loe i over 13 år. Han begynte på den gamle fabrikken på Steinberg og var med på flyttingen til den nye fabrikken. I den nye fabrikken har han jobbet på alle de forskjellige maskinene. Han er opprinnelig utdannet murer og på fabrikken så er han idag en viktig medarbeider i avdelingen for spesialprodukter som vi i Loe internt kaller “bløtstøpen.”

Darius Kondrotas

Darius Kondrotas er broren til Giedrius, og begynte på Steinberg samtidig med Darius. Som sin bror har han jobbet på alle de forskjellige maskinene i fabrikken, jobbet i bløtstøpen og blanderiet. Idag jobber Darius mye med montering av Aqua-Safe vannkummer hvor han er sertifisert som Aqua-Safe montør. Darius er også igang med å ta fagprøve som anleggsrørlegger. Darius er også opprinnelig utdannet som murer.

Algirdas Eidukas

Algirdas har jobbet for Loe i 13 år og er også en av de gamle gutta som var med før den nye fabrikken ble åpnet i 2011. Etter flyttingen fra Steinberg har Algirdas vært innom alle maskinene i fabrikken. I dag er Algirdas som oftest ansvarlig for maskinen som blant annet produserer topplater og kjegler. Algirdas hadde bakgrunn som butikkmedarbeider før han startet hos Loe.

Gratulerer så mye med bestått fagprøve!