Miljø og Bærekraft – Loe Bodø Betong ISO 14001 sertifisert

I Loe fortsetter vi arbeidet med å miljøsertifisere våre produksjons og utsalgssteder. Bodø Betong AS har nå fått sin NS-EN ISO 14001:2015 sertifisering på plass. Bodø Betong AS er en del av, og en viktig brikke i Loe konsernet.

ISO 14001 sertifisering er en del av Loe sin miljøstrategi.

Sertifiseringen bygger opp rundt Loe sin ambisjon i konsernet, som er å minimere belastningen på miljøet og vi er svært fornøyd med å få sertifiseringen i Bodø på plass. Sertifiseringen demonstrerer her også vår økte bevissthet for bærekraftig utvikling. 

Loe Bodø Betong en viktig aktør i markedet.

Bodø Betong er svært godt kjent i lokalmarkedet, og i landsdelen som en trygg og seriøs leverandør av betongprodukter til vann og avløpsmarkedet. Dette er takket være Tove Eilertsen står for den daglige driften sammen med sine gode kollegaer. Høsten 2023 hadde Tove også jobbet i 30 år for bedriften! Hun er svært tilfreds med å kunne følge opp konsernets strategi.

– Her i distriktet så står miljøfokuset sterkt forteller Tove, og våre kunder er opptatt av at deres leverandører tar miljø på alvor. Derfor er det tilfredsstillende å kunne vise til denne sertifiseringen av vårt miljøarbeid.

Vidar Uthne som er HMS ansvarlig for Loe konsern har stått for all dokumentasjon og oppfølging av arbeidet. Vidar skryter av det gode utgangspunktet for sertifiseringen. – Bodø betong har god kontroll og alt på stell forteller Vidar. De kan det de driver med og under revisjonen fikk de også skryt av Kontrollrådet. Vi er glade for at også Bodø Betong nå har kan vise til god miljøstyring avslutter Vidar.

Tove Eilertsen og Robin Andreassen med sertifikatet for miljøsertifiseringen.