Sosialt prosjektet feirer 2. årsdagen

Det var i desember 2011 da Loe konsernet satt i gang med de sosiale arbeid i Perus hovedstad Lima. Prosjektet fokuserer med sin innsats på de fattigeste bydeler, preget blant annet av diverse sosiale problemer som arbeidsledighet, dårlig allmennkunnskap, analfabetisme og sykdom.
Under vanskelige forhold og etter utallige krevende timer for medarbeiderne og prosjektdeltakerne er vi nå glade for og stolt av, at vårt arbeid gir gode og optimistiske resultater. 
Derfor hadde vi grunn til å feire andre årsdagen av "LOE for en bedre fremtid" på en spesiell måte. Barna storkoste seg med en dukketeaterforestilling masse lek, sang og moro. Dessuten var denne feiringen også litt spesiell fordi Lars Loe – daglig leder og eier av Loe konsernet som finansierer dette sosiale prosjektet var også til stedet. Han informerte seg direkte på stedet over fremskrittet av prosjektet. Å se at barna leker ubekymret mens de deltar i aktiviteter organisert av «Loe for en bedre fremtid», og å se gleden i øyne til peruvian barn da Lars Loe delte ut gaver – det er bevis nok at engasjementet er riktig og skal fortsettes.

På sin tur til Lima/Peru besøkte Lars Loe noen hus og møtte den harde virkeligheten, barn og familier er utsatt for. Teamet av "LOE for en bedre fremtid" arbeider hver dag med barna og deres familier. De gir materiell støtte, veiledning og faglig støtte samt ulike tiltak for å forbedre levestandard.

Artikler