Forskellige Aktivitetene

FEIRINGEN AV DEN INTERNASJONALE KVINNEDAGEN

I området hvor "LOE for en bedre fremtid" er sosial engasjert har blitt eksistensen av familievold (i hovedsak fysisk og psykisk vold mot kvinner) identifisert som et stort problem. Et av våre mål er å fremme selvfølelse av kvinner til forvise sexisme og alle former for vold mot kvinner. En av våre aktiviteter mot vold i hjemmet, var til minne om den internasjonale dagen for kvinnene.

FORBEREDELSER: En psykolog og en professor i tidlig barndom utvikler et kort med typiske design av Peru for hver av mødrene.

TEATERPRØVENE: Mødre øver for en drama til den dagen av kvinnene. De spilte med entusiasme stykket "Mamerto og Martica".  Skuespillet appellerer for respekt og aktelse av kvinner og er rettet mot fysisk og psykisk vold mot kvinner.

SELVFØLELSEN AV KVINNER: Psykologen snakket med mødre om selvtillit og om betydningen av styrkingen av kvinner. Et annet tema var den aktelse og respekt i ekteskap og familier.

Vi ser resultatene av arbeidet "Mamerto ogMartica" der mødrene er hovedpersonene. Det var første gang at de har handlet, og de ​​gjorde det med stor entusiasme. Budskapet til unge mennesker var "No Vold mot kvinner".

 

Artikler