En rullestol for et bedre liv

Juan Gabriel Quispe er tretten år. Han kan ikke snakke. Han kan ikke gå. Han har "cerebral parese" - en rekke forstyrrelser i nervesystemet og  muskelkontrollen, som skyldes en varig skade på hjernen. Han bor i Lima, Perus hovedstad og familien hans er så fattige, at de ikke har råde til betale sine behandlinger. De heller ikke har mulighet å sammenligne, hva Juan Gabriel med sin diagnose trenger for å forbedre sin situasjon. I mangel av en spesiell rullestol løfter mamma og pappa ham, til tross for at han veier mer enn 20 kilo.
Foreldrene til gutten har ikke fast arbeid og kun små midlertidige jobbs i gatene. Til tross for alle disse vanskelighetene strever de for ham og sine to søster med kjærlig omsorg og utrolig innsats.
Ved å kjenne tilfelle av Juan Gabriel og sin familie, donerte "Loe for en bedre fremtid" en "neurologisk rullestol". Stolen er spesiell for den type av funksjonshemming og skal bidra for å bedre livskvaliteten.

Selv om Juan Gabriel ikke snakker, var hans glede gjennspeilet i blikket hans. Hans strålende smil formiddler oss mye glede og vi ønsker alle det beste!!!

Artikler